3D / VR / AR Lokale Overheid, 25 september 2018, Amersfoort

Datum en Locatie: 25 september 2018 bij De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort.
Website en Inschrijven: https://publiekacademie.nl/event2018/

Op 25 september 2018 organiseert de Publiek Academie in Amersfoort het evenement ‘3D, VR, AR en lokale overheid’, geheel gericht op overheidsprocessen. Geodan is medeorganisator van deze bijzondere dag. Het thema? ‘Het gebruiken van de eigen data voor 3D, Virtual, Augmented, Diminished en Mixed Reality’.

Geodata vormen vaak de basis van deze toepassingen. Dat maakt dit evenement erg interessant voor GIS-professionals bij gemeentes, provincies en/of waterschappen. Ontdek op één dag alle toepassingen van deze technieken bij stedelijke ontwikkeling, ruimtelijke planning, assetmanagement, veiligheid, kwaliteit, citymarketing en burgerparticipatie.

Luister naar innovatieve sprekers uit de wetenschap en overheid, onder wie Henk Scholten (VU en Geodan) en Louis Smit (strategisch adviseur GEO bij de gemeente Rotterdam). Praat met partijen die dagelijks de vertaalslag maken van innovatieve 3D-technologie naar de publieke sector, zoals Antea Group, Tygron en het Kadaster.

Prof. dr. Jantien Stoter, hoogleraar 3D Geoinformation aan de TU Delft, is de dagvoorzitter.

Tot slot kunt u als deelnemer de technieken en de rol van geodata daarin ook zelf beleven en uitgebreid testen. Na afloop krijgt u bovendien een VR-bril voor de eigen smartphone mee naar huis.