3e consultatie informatiemodel BRT.Next

Gebruikt u de Basisregistratie Topografie (BRT)?
Wij zijn benieuwd naar uw mening over het nieuwe informatiemodel voor BRT.Next.

In het nieuwsbericht op de Kadaster-website vind u een link naar het wijzigingsvoorstel: Geef uw mening over nieuw informatiemodel BRT.Next - Kadaster.nl zakelijk
U kunt uw reactie doorgeven van 23 januari tot en met 13 februari.
Op maandag 23 januari is er een informatiesessie over deze derde consultatie.
In het nieuwsbericht staat een link naar het aanmeldformulier hiervoor.

1 like

@daniel.tewinkel @RichardWitmer In de BRT.Next wordt vooral gesproken over Top10NL. Wat is de toekomst voor de andere producten in de BRT-familie? Blijven de vector-producten zoals Top50NL, Top100NL etc bestaan?

Hallo @emacgillavry ,
Het klopt dat er nu vooral gesproken wordt over het informatiemodel van TOP10NL, dat is ook het basis-product voor de BRT.
In het afgelopen BRT Gebruikersoverleg is samen met onze gebruikers een besluit genomen over de productfamilie voor BRT.Next. In grote lijnen kunnen we je vraag met “ja” beantwoorden: ook van de kleinschalige BRT-producten zal een vector-bestand geleverd blijven worden.
Ook is in het overleg gevraagd om deze ontwikkelingen op een Kadaster-website vindbaar te maken. Dit gaan we verder uitwerken.

1 like

Dankjewel voor deze terugkoppeling uit het BRT Gebruikersoverleg. Fijn, dat we ook in de toekomst gebruik kunnen blijven maken van deze mooie datasets!