Gezocht: vrijwilligers voor Sensing Clues voor hulp bij inrichten GeoServer

Hoi Geoforum,

Voor Sensing Clues, een non-profit organisatie gestart in Nederland door Jan-Kees Schakel (https://www.linkedin.com/in/jkschakel/), zoeken we een of meerdere vrijwilligers die op korte (en langere) termijn kunnen helpen bij opzetten van GeoServer in de eigen hosting infrastructuur.
Voor meer info over Sensing Clues zie https://sensingclues.org/ Heel in 't kort: “Sensing Clues helps nature conservation professionals with data-driven solutions to protect, manage and nurture nature”. Meer informatie in het Nederlands is ook te vinden op https://geefnatuurderuimte.nl/, daar wordt ook de rol van de vrijwilligers benoemd (een groot deel van het team bestaat uit vrijwilligers zoals ikzelf sinds 2017). Door de groei van het aantal natuurparken wereldwijd als klant en uitbreiding van de functionaliteit van de oplossingen is er ruimte (behoefte :-)) aan extra vrijwilligers.
Specifiek nu voor GeoServer dat gekozen is om zowel publieke als niet openbare datasets te gaan uitserveren. Als je kennis hebt van GeoServer en Linux en aan de slag wilt, ben je van harte welkom om te reageren. Als je meer wilt weten ook :slight_smile:

Groeten,

Emil