Migratie nieuwe URL's per 2 augustus

Voor onze webapplicatie maken we gebruik van de url: https://geodata.nationaalgeoregister.nl/kadastralekaart/wfs/v4_0?service=WFS&

We gebruiken dit oa om percelen in te laden binnen een bounding box en op basis van een latlong.

Ik kan voor deze functies geen alternatief vinden binnen het api.pdok.nl. Dit nav de mail over het vervallen van https://geodata.nationaalgeoregister.nl na 2 augustus.

Is er een alternatief of blijft https://geodata.nationaalgeoregister.nl/kadastralekaart/wfs/v4_0 voorlopig wel actief?

En als /kadastralekaart/wfs/v4_0 wel actief blijft na 2 augustus, is er iets bekend of dit in de toekomst ook gaat migreren naar api.pdok.nl? En zo ja rond welke periode?

Welke email refereer je hier aan? Op 2 augustus gaat de locatieserver op https://geodata.nationaalgeoregister.nl uit. De overige diensten blijven tot nader orde gewoon bestaan. De kadastralekaart v4 gaat naar alle waarschijnlijkheid worden vervangen door de v5, maar hier is nog geen datum voor.

Ik bedoel de mail met onderwerp: URGENT: Oude URL’s PDOK Locatieserver per 2 augustus uit productie.

In de mail staat: De oude URL’s te beginnen met https://geodata.nationaalgeoregister.nl (verschillende versies) komen op 2 augustus 2023 definitief te vervallen.

Mij is niet helemaal het verschil duidelijk tussen Locatieserver en /kadastralekaart/wfs/…

Maar fijn wanneer wij niets hoeven aan te passen. :grinning:

Dit is inderdaad een beetje verwarrend. Wat hier wordt bedoelt is “De oude URL’s van de locatieserver die beginnen met https://geodata.nationaalgeoregister.nl (verschillende versies) komen op 2 augustus 2023 definitief te vervallen.”

1 like