Ontbrekende ruimtelijke plannen in nieuwe API?

Goeiemorgen.

Ik ben aan de slag met de overstap naar de nieuwe Ruimtelijke plannen API.
Dus van de http://afnemers.ruimtelijkeplannen.nl/afnemers2012
naar https://ruimte.omgevingswet.overheid.nl/ruimtelijke-plannen/api/opvragen/v3/plannen

Ik ontdek dat een plan van 1-8-202 wel in de ruimtelijkeplannen.nl API staat, maar niet in de nieuwe API beschikbaar is.
https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.9928.OVerordening2019-GC03 bestaat gewoon.
https://ruimte.omgevingswet.overheid.nl/ruimtelijke-plannen/api/opvragen/v3/plannen/NL.IMRO.9928.OVerordening2019-GC03 geeft een 404.

Hoe komt dit? Vanaf wanneer zijn alle plannen in de nieuwe API beschikbaar?

Alvast hartelijk bedankt.

Rik

Hallo Rik,

Dit is bekend, zie ook de actuele uitvallijst welke vermeld staat in het API-portal (Ruimtelijke plannen opvragen - Ontwikkelaarsportaal). Naast dit plan zijn er nog meer plannen welke nog niet beschikbaar zijn.
Inmiddels kan ik melden dat wij deze uitvallijst hebben kunnen reduceren tot 1 plan (Rijksstructuurvisie) in onze testomgeving. Naar verwachting wordt dit binnen afzienbare tijd beschikbaar gesteld op de productieomgeving. Daarna is het dus verholpen. Is jouw vraag hiermee voldoende beantwoord?

Jazeker. En snel:grinning: Dank je!

Die afzienbare tijd, is dat weken of maanden?

Rik

Weken en mogelijk dagen. We zijn er momenteel volop mee bezig om dit af te ronden. Als het mee zit een week (of minder) en als het tegen zit enkele weken.

Groeten, Merijn

Hallo Rik,

Alles is weer bijgewerkt en ook NL.IMRO.9928.OVerordening2019-GC03 is nu beschikbaar. De uitvallijst moeten we nog wel actualiseren.

1 like