PostGIS Dag donderdag 16 november

Wat volgt er na GIS-Dag? De PostGIS Dag natuurlijk!

Donderdag 16 november is het PostGIS Dag! De hele dag staat in het teken van PostGIS. Iedereen is welkom, van beginners die kennis willen maken met PostGIS tot experts die benieuwd zijn naar de nieuwe ontwikkelingen en ideeën. Van 9:30 tot 17:00 zijn we welkom op de HU, Padualaan 99, Utrecht.

De PostGIS Dag zal op basis van het unconference principe. Dit betekent dat er geen voorgeschreven programma is. Deelnemers kunnen zelf onderwerpen, workshops en andere ideeën doorgeven via de website. Daarna kijken we samen welke onderdelen we willen volgen of zien. Zo zijn de volgende onderwerpen al aangedragen:

  • Make files for database management
  • PostGIS for beginners (zoeken nog iemand die deze kan en wil geven)
  • QGIS Server + PostGIS
    Weet jij nog een leuke spreker, mensen die leuke praktijk workshops kunnen geven of andere toffe ideeën voor deze dag? Heb jij iets interessants, innovaties of moois te vertellen of te delen? Doe dan je suggestie via: https://postgisdag.nl/

De PostGIS-Day zal plaatsvinden op en in samenwerking met de Hogeschool Utrecht waar we heel dankbaar voor zijn! Het Lectoraat nieuwe energie in de stad (NEIDS) heeft super fijne ruimtes voor de plenaire onderdelen en ook break-out rooms waar we in kleine groepen aan de slag kunnen gaan.

Wil jij ook met ons samenwerken door middel van sponsoring of andere bijdragen voor dit event? Mails ons dan naar bestuur@osgeo.nl en dan zoeken wij contact met u op.

Wij hopen jullie op 16 november te zien in Utrecht als deelnemer, spreker of host van een workshop!

Tot dan!

For more information in English about the PostGIS-Day look at the website below.

4 likes