QGIS Gebruikersdag "In het veld" - 28 september, Waalre

Eindelijk! Na lang wachten door alle lockdowns is er weer een QGIS gebruikersdag. We zijn woensdag 28 september te gast bij de Veiligheidsregio BZO in Waalre.

Deze thematische QGIS gebruikersdag staat helemaal in het teken van het gebruik van QGIS in het veld. Hoe doe je dat? Neem je een laptop mee, of gebruik je een van de speciale inwin- of bijhoudingsapps QField of MerginMaps? Edit je live of off-line? Welke ervaringen zijn er al mee?

Dat soort vragen gaan we met elkaar behandelen. Ja, met elkaar. We verwachten dat je meedoet! Door te proberen, misschien een casus in te brengen, maar in ieder geval open te staan voor het uitproberen van iets nieuws. Dus neem in ieder geval een telefoon, tablet en/of laptop mee.

Deze gebruikersdag is gratis voor leden van de QGIS Gebruikersgroep Nederland. Niet-leden kunnen ter plekke lid worden (of eenmalig 25 euro voor deze gebruikersdag afrekenen).

Meld je hier aan:

5 likes

:scream: 't kaartje van de locatie op die website… :crazy_face:

Anyway: van mijn organisatie komen er zeker twee (mogelijk dat ik ook kom - nog niet zeker). Wij zijn hier erg geïnteresseerd in…

1 like

Ja, dat kaartje… we hebben geen connecties bij Eventbrite. Maar als iemand die wel heeft… zou wel mooi zijn als we daar gewoon OSM van kunnen maken.

2 likes