Storing in achtergrondkaarten?

Op dit moment worden de achtergrondkaarten (BRT, Open Topo) dramatisch slecht geladen in de PDOK viewer. Is er een storing?

1 like

Er is een probleem met de OpenTopo services, dit leidt tot een tragere performance. We zijn dit aan het herstellen. De BRT-A is op zich zelf niet traag maar door de combinatie met de OpenTopo is de ervaring wel traag. Zodra het hersteld is meld ik dat. Excuses voor het ongemak!

Top! Bedankt :slight_smile:

Hierbij even een tussentijdse update: we zijn nog bezig met herstel van de performance van OpenTopo, dat kent wat doorlooptijd maar het is al wat beter dan gisteren en wordt lopende de tijd steeds iets beter (totdat we op het oude niveau qua performance zijn).

1 like

De reden van de mindere performance was het doorvoeren van een update van de OpenTopo waar issues optraden. We hebben de vorige versie van de OpenTopo opnieuw doorgevoerd zodat de performance en kaartbeeld weer zijn zoals verwacht mag worden. Verder hebben we de issues in beeld zodat we weer met de nieuwe update aan de slag kunnen. Onze excuses voor het ongemak!

1 like

Dit topic is 180 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.