Maatvoeringen per locatie

Goedemorgen,

Bij een api request naar onderstaande url met in de body de lat lng coordinaten krijg ik de bestemmingsplannen van die locatie.

https://ruimte.omgevingswet.overheid.nl/ruimtelijke-plannen/api/opvragen/v4/plannen/_zoek?page=1&pageSize=100&beleidsmatigVerantwoordelijkeOverheid.type=deelgemeente/stadsdeel,gemeentelijke overheid&planType=bestemmingsplan

Als ik een request doe naar de onderstaande url zie ik niet de mogelijkheid in de documentatie om te zoeken met coordinaten.
https://ruimte.omgevingswet.overheid.nl/ruimtelijke-plannen/api/opvragen/v4/plannen/{planId}/maatvoeringen

Eerder was het volgens mij mogelijk om te filteren met planobjectType maar zie dit niet meer terug in de documentatie.

Is het ook mogelijk om van een locatie de maatvoeringen te krijgen?

Specifiek het zoeken met een geometrie over de gehele planobjectencollectie is een te zware belasting voor het systeem en zorgt voor timeouts op de API. Deze zoekingang waarbij je onder meer kon filteren op planobjectType wordt vanwege performance overwegingen niet meer ondersteund.

Geo zoeken wordt wel ondersteund op het plannen/_zoek endpoint voor plannen en het /plannen/{planId}/artikelen/_zoek endpoint voor artikelen.

We gaan graag in gesprek om te kijken of we invulling kunnen geven aan de behoefte om planobjecten op locatie uit te vragen.